ICE SKATING IN GORE

En snabb review av vad vi har gjort de senaste två dagarna: spelat vår första volleyball match mot The Penguins (Verdon College) och vunnit, haft volleyball practice, gått på zumba, sovit över hos Lilli och åkt skridskor i Gore.

Igår åkte vi skridskor med international club och det var hur kul som helst. Haha, det värsta är att den bästa delen var innan själva skridskoåkningen när vi åt middag. Vi var på maccas, kfc, subway och ett dairy (liten affär). Vi blev utskickade från subway för att vi var för högljudda och vi klättrade på en stor fårstaty (lol).
Sedan åkte vi skridskor i två timmar och jag ramlade bara en gång då Lilli drog ner mig. Det var vi från Hargest och internationals från Boys High' och Girls High'.


hannah, lena, mj, celia, clem, jessica, anna and alice

Idag ska vi gå på Rugby World Cup match, Romania - Argentina. Några av våra kiwi friends kommer också. De ska heja på Argentina så de tänker komma iförda blåa overaller och vita smurf hats. Haha, jag ser fram emot den här matchen.
Ikväll blir det förhoppningsvis movie night at Hannahs. Alice har sin full licence så hon kan kanske komma och hämta oss här ute om vi har tur. Cross your fingers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0