to all the kids learning how to ride their bikesTAMAKIPå nordöresan besökte vi Tamaki Maori village i Rotorua. Det var superhäftigt. Jag och Lena poserade med två livslevande maorikrigare. Coolt.

MIN HELG

Igårkväll gick jag och Jason ut och åt, gick på bio och efteråt promenerade vi genom Queens park. Vet ni att stjärnhimlen är hemskt mycket finare här? Så många fler stjärnor.

Imorse hade jag tänkt cykla till gymmet. Men det var för jobbigt så jag bestämde mig för att springa istället. Halvvägs till Girls' high börjar det ösregna. Det händer varje gång jag är ute och springer nu för tiden. Yeah!!!!!!!

Idag hade jag stage challenge. Jag fick min costume. En röd klänning som inte passar särskilt bra och två fula pärlhalsband. Yeah!!!!!!! Och så fick vi våra t-shirtar.

Nu äter vi glass. Cookies and crem, yeah.

sex månader med digsex månader idag, I love you.

RUGBY

Igår hade vi vår första rugby skills training. Gissa vem som fick beröm för sina tacklingar. Jag, tacklas? Ha ha ha.

Jag och Camille (från Frankrike) stannade kvar efter träningen och såg på när the first XV övade på sin haka. Det såg rätt tufft ut, men det är svårt att hålla sig för skratt när de gör sina ansikten. Men det är inte meningen att man ska skratta för det är en krigsutmaning.

ANZAC DAY

Yeah I'm back. Jag kom tillbaka i fredags egentligen, men familjen böt internetoperatör medan jag var borta och jag var för lat för att fixa internet på min laptop tidigare. Soz about that.

Idag är det Anzac Day så vi var lediga från skolan. Eftersom att ni förmodligen inte vet vad det är så jag letade upp en förklaring på wikipedia; ANZAC Day, 25 april, är en allmän helgdag i Australien, Nya Zeeland, Cooköarna, Niue, Samoa och Tonga för att hedra de som stred i Anzac (Australian and New Zealand Army Corps), och alla de som tjänade sitt land. 25 april 1915, var det datum då Anzactrupperna landsteg i Slaget vid Gallipoli under första världskriget.

Jag fick min balklänning på posten här om dagen. Den passade förstås inte. Men det går att fixa. Mina värdsystrars danslärare tog en titt och Alana fixade med sömmarna. Men den är lite väl kort på framsidan så Alana ska försöka sy om den. Det är svårt att förklara, men det löser sig.
Vi provade frisyrer igårkväll och tro det eller ej men jag kommer låta Alana locka mitt hår. Och det kommer från hon som blev stämplad som the hair straightening queen på nordöresan. Lena kom hit idag och vi provade frisyrer åt henne. Sen åkte vi in till town och kollade på skor och bh:ar och sånt tjafs. Jag hittade inget men Lena är pretty much sorted nu.
Jag hittade en klänning till the afterball i Wellington. En puderrosa chiffongklänning. Så jag har nästan mina klänningar nu. Annars har auntie Jan en pysslinggrön klänning med matchange slips (lol).
lena, grace and me

MUFTI DAY

Idag hade vi mufti day. Men det hade jag ju förstås glömt så jag traskade iväg till skolan iförd min uniform som vanligt. Halvvägs där fick jag ett sms med frågan vad jag hade på mig för mufti day. Whoops! Jag fick lite smått panik, kul att vara den ända med skoluniform. Men Grant jobbade inte idag så han kom och hämtade mig så jag lyckades undvika katastof.

Imorgon åker vi på en river rafting trip med outdoor rec.

RSS 2.0