KARTONGKAJAK OCH BASKETLYCKA

Och så var vi tillbaka i skolan igen. Skolan känns allmänt blaj just nu. I engelska skriver vi columns och jag skriver om hur det är att vara utbytesstudent i NZ. Vi byggde en kajak av en kartong och gjorde en flod av pilar i kafeterian i outdoor rec idag. Calculus är för obegripligt för min smak och jag gillar inte min foto lärare.

Efter skolan åkte jag in till town med Jason. Jag köpte en penna (exciting) och han köpte lösmustascher och en brandmanshatt till imorgon. Sen åkte vi hem till honom och pluggade biologi. Klockan 8 började vår basketmatch så han följde med dit. Vi förlorade. Som vanligt. Yes!

Imorgon är det athletics day. Och för en gångs skull tänker jag ta med mig kameran.

PIE APPLE

Idag hade vi en ganska fantastisk dag. Det regnade inte för första gången på ett tag. Vi gick och såg The Vow som var en jättesöt film. Efteråt köpte vi subway som vi gick till Queenspark och åt medan vi tittade på ankorna. Sen gick vi på the International club picnic en liten stund innan vi gick och köpte glass. Vi gick hem till Jason genom Thompsons bush. Jag stannade över middagen och sedan körde de hem mig. Jag var jätteglad idag.

Dagens roligaste var när vi skulle presentera oss på picknicken med att säga vårt namn och någon fom av mat som började på samma bokstav som sitt namn. En av asiaterna hade ett namn som började med p. Hon presenterade sig som Pie apple. Fast hon menade pineapple. Jag vet att det är lite stink, men jag garvade läppen av mig.

DET HÄR HAR JAG GJORT OCH SKA GÖRA IDAG

Hej Sverige. Igår följde vi med på Farm Jam; FMX, BMX och MTB. Jag och Lena gick mest för att Ella och Saskia gick och vi har inte träffat dem på jättelänge. Det blåste och det regnade lite på oss och det var rätt tråkigt, men det var kul att träffa Ella och Saskia igen. Det känns sjukt skumt att Silvia inte var där! På vägen hem bestämde sig Bob för att hälsa på sina föräldrar som bor 5 min från Jasons så han släppte av mig hemma hos honom för en timma. Det gjorde mig glad.

Idag ska jag träffa Jason. De kommer och hämtar upp mig om någon timma eller så. Vi ska gå och se The Vow. So excited!

På tisdag har vi athletics day. Jag ska klä ut mig till nyckelpiga för jag är Thompson. Vi har fyra houses, typ som i Harry Potter. Thompson (bästa) - röd, Hamilton - gul, Watson - blå och Menzies - grön.

JAG SAKNAR SVENSK VINTER

Jag har inte sett riktig snö på nästan ett år. Jag saknar att sitta innomhus och dricka kaffe (gott kaffe, inte instant coffee som vi dricker här) och läsa böcker. Jag tittade på Sunes jul häromdagen! Det känns som att jag har missat julen. Vi kom aldrig riktigt in i julkänslan. Jag var ute och sprang på juldagen. Det var soligt och vi hade bbq.
Det är kallt här mest hela tiden. I alla fall på regniga dagar. Vi har ingen värme innomhus.

LÖRDAG

Imorse deltog jag och Lena i en gymkhana at the equestrian centre. Jag var sämst i lekarna men jag kom tvåa i show jumping vilket var en aning exciting. Det är lördagskväll och vi gör ingenting, som vanligt..


HAPPY BIRTHDAY LENA

Happy birthday till världens bästa Lena som fyller 17 idag. I love you du feuchter pups <3


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Hoppas att ni har en jättebra dag. Jag har haft en ganska så väldigt bra dag. Jason gav mig både glass och blommor. Gissa om folk stirrade på mig när jag bar omkring på dessa. Jag var inte den ända som fick blommor, men jag är ganska säker på att jag fick fler än någon annan haha. Jag skulle vilja påstå att min pojkvän är rätt så bra. Typ världens bästa.


WAITANGI DAY

Idag är det Waitangi day vilket betyder att vi var lediga, långhelg alltså. På Waitangi day firar man underskrivandet av the Treaty of Waitangi som gjorde Nya Zeeland till en del av det brittiska imperiet och garanterade Maori rätt till sitt land och rättigheter som britter.

FIRST DAYS OF SCHOOL AND RIVERTON TRAMP

Skolan började i onsdags så vi har haft tre skoldagar nu. I år är vi year 13 så vi spenderar nu interval och lunch i the common room. The common room är ett helt vanligt rum med några stolar, en kyl, en micro och en diskbänk. Det speciella med the common room är att endast year 13 får vara där inne och våra mates är rätt så excited över det här rummet. Själv förstår jag inte riktigt varför det är så tufft.
Jag har ändrat mina ämnen också. Jag har inte längre study period, för jag känner ingen som hade samma study period som mig och jag ville inte sitta ensam i en timma varje dag. Så nu ska jag prova p/e (hahaha). Jag har inte haft p/e än men jag är i samma klass som Jason och han sa att de håller på med gymnastik. Fast de börjar inte med det praktiska förän jag har åkt hem så jag slipper visa hur kass jag är på gymnatik.

Jag blev frågad om jag ville följa med till Arrowtown den här helgen, men det blev inte av. Så igår följde vi med Bob till Riverton för en tramp i bushen. Vi gick genom den nyazeeländska bushen i 5 timmar och tittade på gamla kinesiska gruvshakt. Det var sådär. Men efteråt fixade vi det med glass.
Idag gjorde jag min homework, red med Lena around the block vilket är mer än en mil, och var ute och och sprang.


RSS 2.0